ANNONS
Integritet på Tailsweep

Unnar mig, min arbetsplats, fina färger, god mat och snälla hjälp mig?

/

Visst ska man unna sig mera? Det tycker jag i alla fall!

Jag har den senaste tiden släppt mycket på vad som är okej och inte okej. Har helt enkelt inte orkat att ha den disciplinen. Inte tränat, inte ätit speciellt nyttigt hela tiden heller. Ja det får väl vara någon slags måtta på onyttigheterna kanske men jag har ändå släppt på mycket sådant nu en tid. Och vet ni, ska jag vara helt ärligt så är det precis vad jag har behövt göra. Unna mig mera och tänka mindre.

Otroligt härligt faktiskt. Är väl en ganska vanlig företeelse att man som förälder sätter sig sist på prioriteringslistan. Barnen kommer först och så ska det naturligtvis vara, men ofta så hamnar man alldeles för långt ner på listan om man ens är med där?

Jag ska erkänna, jag har blivit sämst på att ta hand om mig själv. Åker sällan hemifrån, är i och för sig väldigt hemmakär men förutom det så är jag faktiskt otroligt dålig på det. Hemskt dålig. Man borde unna sig mera helt enkelt. Små saker.

Jag unnade mig en extra kopp kaffe latte och två glutenfria gammaldags bollar. Ibland behövs inte mera ♥ Och extra fint kändes det eftersom jag fick inviga mina nya koppar från Ditte Svanfeldt.

4BC4FB3E-DB48-4E80-9809-B24C6AF8F24F

Här brukar jag sitta och jobba. Mitt favoritställe. Sedan skåpet flyttade in så blev det en helt annan energi och trivsel.

4A635FF5-A638-446D-A7EC-DE853543295B

Köpte för länge sedan två lampetter som har legat länge, ni kan skymta dom liggandes i skåpet. För er som vill se dom så har jag lagt ut ett klipp på >>Instagram<< Vad tycker ni? Visst borde de få en fin plats någonstans?

2FEAFD54-9C97-4477-9A75-83E351FCF0A0

Hösten har alltid varit min favoritårstid, numera får den dela förstaplats med sommaren. Men visst är hösten fin såhär års? 🧡

Älskar att se det gröna skifta i höstfärger.

1CA8B27A-B872-41CD-A17B-88386DFB67C6

Hittade ett så vackert ställe på våran promenad. Här skulle man kunna fotografera ett kärleksfullt par, eller göra en otroligt vacker gravidfotografering. Nu fick Cosmo vara modellen för dagen. Älskade vovve.

William skickade en video på Devil häromdagen, det knöt sig i magen på mig. Som jag saknar honom. Man önskar att man kunde ha sina fyrbenta vänner längre hos sig. De lämnar efter sig ett enormt tomrum. Men vi är glada över att vi har Cosmo och Toffie, tänk om vi inte haft dem. Det hade nog varit ännu värre då.

Idag har barnen studiedag, några av barnen är sjuka så det passade ju perfekt. De är inte överlyckliga direkt, att vara sjuk på en ledig dag suger hörde jag precis någon muttra ifrån soffan.

Jag ska precis skala potatis, vi ska göra våra kryddiga biffar med magiskt god chilisås och hasselbackspotatis. Jag totalt ÄLSKAR denna rätt! Ni måste prova om ni inte har gjort det, väldigt enkelt recept men otroligt gott! Klicka på >>recept<< så kommer ni direkt till receptet som jag lagt ut tidigare.

mat30

Innan jag ska kavla upp ärmarna så skulle jag vilja be er om en tjänst.

Det är så himla roligt att vara tillbaka här, vara mera aktiv på bloggen igen. Med skrivet så skulle jag vilja ha eran åsikt och era tankar. Finns det något som du saknar här? Vill du att jag ska skriva mera om något speciellt? Du får gärna tipsa mig ☺️ Ge mig några ämnen så kanske jag kan skriva orm något specifikt som du önskar en gång i veckan.

Jag skulle bli så glad om du ville kommentera här nedan 🧡

Vi hörs senare!

Kram / Madeleine

19
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00