ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Härligt att jag äntligen kommit igång med det igen! 

/

Så trött imorse när jag vaknade. Låg kvar i sängen in i det längsta. Till slut kom William kom in i sovrummet och frågade mig om det inte var dags att gå upp. Jo han informerade mig också om att hans tåg skulle gå några minuter senare. Självklart hoppade mamma i tofflorna och skjutsade. Ja jag vet att jag daltar lite, men det gör jag gärna fast att jag muttrade imorse när vi var tvungna att skrapa bilrutan. Utan bilskrapa och med tidspress. Busskort funkar utmärkt i krissituationer 😂

Jag har börjat läsa en ny bok, kommit mer än halvvägs och har svårt att lägga ifrån mig boken. Den skildrar en pojkes uppväxt med en allvarlig blodsjukdom. Son till två kurdiska gerillasoldater. En väldigt gripande historia om överlevnad ur ett barns perspektiv. Boken heter glaspojken. En ny bok som släpptes för bara några dagar sedan.

Jag fastnade i boken och det fick jag sota för imorse när jag helst av allt ligga kvar och sova lite till.

Livets Livia vaknade dock strålande glad och pigg! Det var något som slog mig idag, alla våra barn har alltid varit så glada på morgonen när de har vaknat, inget dåligt morgonhumör alls. Är era barn glada på morgonen?

5F6FBB3B-EB94-4390-A9F5-E14C1A555385

Jag serverade frukost när alla syskonen var lämnade på skolan och förskolan. Yoghurt och Skogaholms limpa är Livias bästa frukost. Jag satte mig ner bredvid henne och passade på att svara på lite mejl och lämna in två utkast som ska korras inför kommande kampanjer.

Jag hann t.o.m ta två samtal innan Livia krävde min fulla uppmärksamhet. Hon pekade på ytterdörren och ville gå ut, hon vill alltid gå ut. Vi tog på oss varma kläder och gick en promenad, det blev nästan 5 km. Så skönt att promenera, och härligt att jag äntligen kommit igång med det igen!

För bara någon månad sedan var det en omöjlighet. Jag orkade inte pga min anemi. Svårt att förstå hur det känns att ha dåliga blodvärden och brister. Men tänk dig att du tagit ut dig rejält fysiskt och är så trött så att du bara vill lägga dig ner i sängen. Så känns det. Minsta lilla ansträngning, gå upp för en trappa eller ta sig från sängen till soffan är jobbig. Det känns som man inte har någon kondition alls och hjärtklappningen är hemsk. Man kan tro att man är dödssjuk, får så mycket konstiga och knasiga symtom. Läskigt.

Nu verkar tillskotten gjort sitt, för wow vilken skillnad. Som natt och dag, och jag orkar gå en halv mil om dagen ♥ Och jag orkar leka med barnen.

Känner ni er trötta, har hjärtklappning, svettningar och inte riktigt känner igen er själva. Kolla upp era värden! Så värt och kräver inte någon större ansträngning. Man ska såklart alltid kontakta sin vårdcentral om man mår dåligt, men det jag menar är att det kan vara så enkelt som att man bara behöver extra tillskott.

2A61BABB-4677-44B9-8368-E0E061C5CCDB

Har fått många frågor om min väst och nu äntligen kom jag ihåg att ta kort på den. Så fin att ha till jeans, eller över en stickad tröja. Eller som jag också brukar ha till en klänning. Älskar den! Har den jämt på mig. Du hittar västen >>HÄR!<<

DB2DC8A2-1337-412C-83D8-12F20A815A8D

Den här pilevästen funkar till nästan alla tillfällen.

CBDBEDDE-0FF1-4BAA-8CBB-EBE75C7A68CB

En annan sak som jag faktiskt själv ska unna mig är det >>HÄR!<<

Inte bara bra värden som krävs för att man ska må bra, utifrån och in brukar det ju heta. Men utsidan kan må bra av lite extra kärlek också ibland ♥

Nu ska jag ta med mig EmmyLou och åka på gymnastik i Borensberg. Alla föräldrar lämnar sina barn där och väntar utanför eller åker hem emellan. Jag stannar utanför, sitter i bilen. Ett perfekt tillfälle att läsa klart glaspojken.

Hörs senare!

Kram / Madelein

0

Följ mig på Instagram!

@madeleineilmrud
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00