ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Vad tycker ni? Blev det bra?

/

Så det hände en liten sak. Tröttnade på min utväxt och bestämde mig för att ta tag i det. Det där med tålamod när det gäller hår är inte min starka sida 🙈 Tycker ändå jag kämpat på bra och inte färgat håret på väldigt lääänge. Planen var att låta min naturliga hårfärg växa ut och sen lägga i lite ljusa slingor. Men när man har så långt hår så tar det ju tid om man vill ha håret i samma längd.

Jag har alltid haft väldigt mycket hår, tjockt men fint. Sedan jag fick b12 brist och anemi så har jag tappat väldigt mycket hår. Onormalt mycket. Topparna väldigt slitna och ja min hårkvalitet har inte alls varit bra. Nu har jag ätit tillskott i sådär 8 månader och håret börjar bli sig självt igen. Det tar tid, ingen quick fix. Man kan inget börja äta tillskott och tro att man märker skillnad på bara några veckor, det tar månader. Men håret växer som tusan nu.

Alltid lite nervöst att färga själv, när man dessutom ska färga extremt ljust hår till mörkare så kan det också bli lätt dassigt och lite grönt. Men jag chansade!

49354112-495C-4ACE-BB6E-F495B800B05D

En inte så fin förebild på eländet!

Delade in håret i slingor och tog en slinga i taget. Färgade bara det ljusa håret. Att hitta en nyans som verkade se ut som min utväxt var en utmaning.

74EE9E11-904B-4F7D-B12B-CA5994BB7C95

Spänningen var olidlig. Skulle jag behöva använda mössa? Hur skulle håret reagera? Ja ni vet, först är man supertuff och sen ångrar man sig direkt efteråt när det inte finns någon återvändo 😂

Resultatet blev överraskade bra! Nyansen väldigt lik min riktiga hårfärg. Dock har min riktiga hårfärg väldigt mycket röda toner i sig, så kan hända att jag behöver lägga i lite varma nyanser för att få det perfekt. Men det blev absolut inte dåligt som det är nu. Jag är sååå nöjd med val av hårfärg. Det finns en massa olika sorter, svårt att veta vilken som är den bästa. Och den jag har bestämt mig för att lägga i nu för att få till den där rätta touchen är av samma märke som den första jag färgade med och den hittar du >>HÄR!<<Kan varmt rekommendera om ni går i tankarna att färga håret.

D8BC1BC8-FB82-467B-A567-E8E41A4AF495

Jag klippte av ca 10 cm på längden också. Välbehövligt. Ska ta bättre bilder så ni får se sen. Nu tog jag bara några mobilbilder under själva processen.  Men wow så fräscht håret känns, tog i lite av Bobbys mirakelolja efteråt, den glansen 🤩 otroligt nöjd!

Men hjälp så ovant att vara mörk. Fast det är ju såhär jag ser ut naturligt, ska försöka vänja mig. Jag vill nog ändå lägga i lite ljusa slingor, men det vågar jag inte göra själv.

Vad tycker ni? Blev det bra? 🙈

13

Följ mig på Instagram!

@madeleineilmrud
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00