ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vilket uppdrag tänker jag och slår dövörat till!

/

Godmorgon, ja för när du läser det här så har det säkert blivit morgon. Jag är uppe mitt i natten med Mathilde som har drömt mardrömmar. Mitt allt, jag brukar säger så till henne. Säger så till alla mina barn ♥ De är mitt allt!

Herregud den här dagen alltså, den har gått i ett. Det har varit lite rörigt, fattar inte varför det blir så ibland. Om något blir knas så tenderar allt att bli knas. Så hela dagen har alltså varit lite uppochner.  Tur den är över så man kan se framemot en ny dag.

På tal om rörigt, jag kommenterande faktiskt ett inlägg på Facebook häromdagen. Ett inlägg som expressen gjort av anledning till en artikeln de lagt ut. Det handlade om en elvabarnsmamma som väntade barn nummer tolv. Ja ni kan ju tänka er hur kommentarsfältet balla ur. Jösses! Förr i tiden så fick jag mycket knäppa kommentarer från människor som tyckte sig bestämma hur många barn man får skaffa enligt normen och landet lagom. Många förutfattade meningar om oss som väljer en stor familj. Det är precis som att det ligger en negativ förbannelse över storfamiljer. Människor är inte riktigt kloka i huvudet när de helt obrytt skriver saker utan att ta hänsyn till att det faktiskt kan såra någon.

För mig har det gått så långt att jag inte bryr mig längre, tar verkligen inte åt mig. Kan inte bry mig mindre. Sådant kommer med åren när man blir äldre, man blir klok och inser att man inte har tid att lägga sin dyrbara energi på knäppgökar.

Kan inte minns när jag sist engagerade mig att kommentera en sådan här artikel. Men för informations skull så skrev jag faktiskt några rader under det här in lägget på expressen. Ville enkelt förklara att man inte alls behöver vara dum i huvudet eller arbetslös för att vilja ha många barn. Jo en del har lite otur när de tänker, och då kan man ju vara snäll och förklara.

Men om vi bortser från alla knäppgökar, jag fick en genuin fråga från en man som undrade hur vi får ihop allt. Och hade han frågat mig idag så hade jag svarat – det får vi inte! 😂 Finns alltid dagar när det skiter sig och det tror jag händer alla föräldrar oavsett antal barn.

Vi har fotbollsträningar måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag. På helgen är det matcher. Men så har vi också gymnastik och numera på både onsdagar och söndagar.

Jag skrev ju och berättade om att EmmyLou börjat på gymnastik, hon verkligen ÄLSKAR det. Dock så har hon hoppat upp några steg och det passade henne perfekt. Idag var första träningen i minitrupp 2. Oj vilken skillnad, precis vad EmmyLou önskade. Nu får hon träna på det sättet hon vill. Vi har ju tränat mycket hemma, nästan varje dag och det fick hon verkligen användning för idag.

6F7ACA33-7B0B-4B10-9CFC-37BB75B11986

Gladaste tjejen i stan. Hennes lycka är obeskrivlig. Hela kvällen pratade vi om gymnastiken och nu längtar EmmyLou till första tävlingen.

När EmmyLou inte står på händer här hemma så tittar hon gärna på en liten tjej på youtube som också håller på med gymnastik.

Hon är väl några år äldre, men det är därifrån hon har fått inspiration till hemmaträningar. Och nu vill EmmyLou också starta en youtubekanal  där hon ska visa hur man går ner i spagat och splitt. Och där via ska dokumentera alla framtida tävlingar.

Vilket uppdrag tänker jag och slår dövörat till 😅 

BA6CEA9D-EA6D-40A2-BE5A-2CC5DEFAE7CD

Syrran fixade frisyren inför träningen. 

7CCCD294-4A26-4B8B-BA71-986AA24B2D5B

Nähe dags att få några timmars sömn nu kanske. Mathilde har precis somnat om så jag ska passa på att sova jag med.

Kram / Madeleine

5
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00