ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Hello new me!

/

Hello new me! Från blond och kall till brun och varm. Vad tycker ni? Stor skillnad, känner knappt igen mig själv. Varje gång jag går förbi en spegel så hoppar jag till 🙈

Det kommer säkert ta lite tid att vänja sig vid mitt nya jag. Kanske måste lägga i lite ljusa slingor ändå, tror jag kommer trivas bättre.

Det här är min naturliga hårfärg och jag har bara färgat det ljusa mörkt. Det sägs ju att man passar bäst i sin egna hårfärg så jag ska verkligen ge det här en chans.

576C88FE-194A-4BC8-9040-619D21254975

Men jag måste säga att det är roligt med med förändring. Spännande med något nytt.

Jag är lite sugen på att testa lash lift, har någon av er gjort det någon gång? Jag är alltid sist på bollen när det kommer till sådana där saker. Men väldigt många av mina vänner säger att det är bra, just för att man slipper använda mascara. Man vaknar på morgonen och är i princip klar. Det måste ju ändå vara en väldigt god anledning till varför man ska prova ☺️

Hur länge håller en lash lift förresten? Någon som vet?

4517153A-98D3-4CE5-A74F-095FFA5F6F8F

Har ni sett att butikerna redan börjat plocka fram julsakerna? Alldeles för tidigt om man frågar mig. Nästan så man kan bli lite irriterad över det. Det har ju inte ens varit halloween. Men tro det eller ej jag har faktiskt redan köpt juldekorationer. Jag föll dit. Gick emot alla mina principer 🙈😂 Det är inte dumma minsann, handeln vet hur de ska håva in sina kunder.

Men jag kunde de inte motstå dessa fina! (Förlåt att jag delar julinspiration redan, det måste vara pandemin som gjort att det slagit slint?)

AC12BAA8-B497-470C-BA95-1CF94A9F174D
06AF4AB0-16C4-40A3-9F4B-5E6BB89071DA

Tänkte att jag ska hänga de i julgranen sen. Kanske rent utav skulle köpt några till. Hittade dem på Rusta, minns dock inte vad de kostade  men de var inte alls dyra.

CC75D4E5-A531-4EB9-AECB-3FD90AA72A06

Fina att att ha liggandes såhär också. Skulle vilja ha några små söta änglar i granen med. Hittade några från DBKD som ni kan se på bilden nedan. Man kan kanske kan göra några själv? Men de här änglarna kostade bara 59kr ni hittar dom >>HÄR<<

julellos

Någon annat som jag vill köpa är en varm väst. Gärna någon som värmer och går ner över rumpan. Så himla fint att ha till en tjock stickad tröja. Jag hittade den >>HÄR<<kanske ska slå till på den. Just bara för den verkar gå ner lite bak. Men undrar hur de är i storlek, små eller stora?

Köpte vinterjacka på HM förra veckan också, men den har inte kommit ännu, ska visa er så fort jag kan. Trodde jag läste oversize, när jag beställde den men såg sen i efterhand att det inte var det. Rackarns också! Älskar när det är stort och rymligt så man får plats med lager på lager, fryser nämligen som en galning på vintern.

Hoppas veckan börjar bra för er ♥ God morgon!

/Madeleine

10
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00