ANNONS
Integritet på Tailsweep

Våran helg!

/

Fredagen och lördagen var lugn för oss. Söndagen går alltid åt att städa och förbereda sig på nya veckan. Vi har tittat på fotboll och ännu mera fotboll. Jobbigt när barnen håller på olika lag och när just dom två lagen möts på planen. Adam hejar på Manchester City och Wille på Manchester United. Den här gången blev Adam glad för att hans lag vann. Det haglade med kärleksfulla kommentarer och syskonkärleken har visat sin bästa sida.

I fredags tittade vi mera fredligt på fotboll tillsammans. Vi hejade på Oliver och hans lag Sleipner. Vardagsrummet fylldes med hejarop och glada toner när laget gick mot serievinst. Oliver gjorde ett snyggt mål när han nickade in bollen i vänstra hörnet. Det blev många snygga mål och nu är det klart att de gått upp en division.

10EBF6D8-2573-44B1-A0B0-B29536C22DD2

Grymma killar! Och så värda varsin öl efter alla tuffa matcher de bjudit oss på. Nu väntar två spännande matcher till som vi ser framemot.

Igår grävde jag fram mina nagelgrejer. Jag var tvungen för att naglarna blivit så långa. Skulle bokat tid förra veckan hos min nya nagelterapeut, men jag var förkyld så det gick inte.

Jag bäddade sängen på morgonen och kände hur nageln liksom ville böja sig framåt och då var jag göra något åt det. Jag tycker ju att det är himla roligt att göra naglar och jag är väldigt ledsen över att mina händer inte klarar av det. Jag får eksem, och de blir så fruktansvärda att det inte är värt att hålla på med. Vet inte riktigt vad det är jag reagerar på, för jag har ju eksem både nu och då utan att jag gör naglar också. Hur som, ibland kan jag ju greja lite för min egna skull. Men att hela tiden hålla på med naglar funkar inte. 

69EFAA56-89ED-431C-AFEB-BFB6C72676A6

Ni ser på bilden hur långa naglarna blivit en ordentlig utväxt. Jag kapade naglarna, förstärkte ordentligt och valde sen en röd färg. Älskar röda naglar.

ED19969B-398F-4BC1-BAB3-8F5E39D61B0B

Fint med kortare naglar, eller ja lagom långa. Barnen tyckte jag skulle göra naglar med en massa glitter, men det får nog vänta till nyår i så fall.

3A5FCC60-70B9-46D9-914F-2C1DCDB8774A

Barnen sover sedan länge, jag har fastnat framför teven och en ny serie som går på netflix. Lupin nått heter den, vet ni vilken jag menar? Så bra!

Hoppas ni haft en fin helg 🤎

/ Madeleine

3
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00