ANNONS

Så här börjar jag min dag…

/

Lördagen började väldigt lugnt och stilla. Jag hade svårt att somna igår, låg länge och vred och vände mig. Till slut så gav jag upp och satte på en film på Netflix. En smörig förutsägbar kärleksfilm om en tjej som träffar en prins. Jag tänkte att den skulle vara bra att somna till. Men jag tittade klart på hela 😅 Skulle läst i min bok istället.

Micke gick upp och fixade med kaffe och frukost imorse, lyx att komma upp till dukat bord.

6E9A5C15-FCB2-455D-89E8-C55AC6568FF8

Jag tände ljus och tog den obligatoriska frukostbilden.

Jag scrollar alltid igenom dagens nyheter när jag vaknar på morgonen för att se vad som hänt i världen medans jag sovit. Just nu känns det bara dystert. Handlar det inte om pandemin, så är det dödsskjutningar, politisk pajkastning eller nått annat tragiskt. Man väljer såklart vad man vill läsa, tur det kanske.

Tack gud för feelgood-program på teven. Såg ni Talang igår? Barnen här hemma satt och jublade över kvinnan som kunde snurra i luften hängdes i sitt hår. Jag hade tappat hela ”peruken” om jag hade provat tror jag 😂 Nu längtar vi efter melodifestivalen, men innan det så har ju Secret Song premiär. Återstår att se vad vi tycker om det, men jag har förstått att man får vara beredd med näsduken. Mycket tårar och känslor.

47CECACB-536E-465A-8071-2546AB0C3866

Mitt senaste secondhand fynd, en vacker gunghäst i trä. Kunde inte motstå den. I väntan på att jag målat några hyllor som ska sitta i tjejernas rum så får den stå kvar här så länge.

5B3D03D7-4F8F-4C47-A655-3802AA302CCF

Nu ska jag, Adam och Charlie åka och hämta varor. Älskar att kunna handla mat online. Kanske ska unna mig en bukett tulpaner också?

Hör sen!

Madeleine 💗

1
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00