ANNONS
Integritet på Tailsweep

Min färg!

/

Reklam för Babyplus och Meyco Baby 🤎

Jag fick ett så fantastiskt bud för ett tag sen som jag bara måste få visa er. Blev så otroligt glad. Bebis har fått sitt första bäddset, superfin stor ”lekmatta” som  är madrasserad. Och ett överdrag till skötbädden från samma kollektion.

Ser ni lilla näsan 🥺🤎 Vårt älskade efterlängtade mirakel.

Vagnen som jag har beställt har samma färg som de här produkterna och heter Taupe. Verkligen min färg! Visste direkt att jag ville ha den färgen. Dessutom känns det bra att kunna ha en syskonvagn igen eftersom Livia är så liten och behöver kunna sitta i vagn vid långa promenader.

Fina budskap och så himla gullig ”korthållare”, vet inte vad man ska kalla den? Men tänker att jag ska sätta ett kort på familjen i den sen. På sidan av träbiten är det ett litet hål med grön frigolit där man kan sticka ner torkade kvistar. På första bilden ovan kan ni se hur det ser ut.

Vill ni också hitta fina babyprodukter så kika in hos Babyplusoch om ni specifikt vill hitta detta märke så sök på Meyco 🤎

Och för er som går i tankarna att köpa en Bugaboo vagn så rekommendera jag er verkligen att köpa den på Babyplus, du kommer sparar pengar då! Det blir billigare att köpa just den vagnen från Babyplus 🤩

Kram / Madeleine

0

Följ mig på Instagram!

@madeleineilmrud
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00