ANNONS
Integritet på Tailsweep

Våran söndag! Och har ni några tips?

/

Nu måste jag visa mitt senaste köp som jag är så löjligt nöjd över. Rosmarin på stam. Både fin och användbar till mat, jag älskar att röra vid de aromatiska bladen. Luktar magiskt gott, ja om man gillar rosmarin då förstås ☺️ Man kan använda den färsk, fryst eller torkad. Och så är den flerårig, bara man vinterförvarar den på rätt sätt. Helt klart en god investering, med betoning på god!

Ångrar så att jag inte köpte flera. Ska åka tillbaka till affären imorgon och se om de har några kvar. Köpte den förra veckan på Willys, antar att de kan vara slut vid det här laget. Men håll tummarna att det finns kvar.

Idag hade vi bestämt att lägga tiden på trädgården och altanerna, och det gjorde Micke. Själv fastnade jag med annat 🙈. Ja inte helt oviktiga saker, jag städade i tvättstugan och höll på med tvätten.

Min uppgift blir att måla om staketet. Men innan det kan ske så var vi tvungna att göra rent överallt. Eftersom vi redan bestämt att vi ska slipa trallen så valde vi att köra med högtryckstvätten. Jag vet att man kanske helst ska undvika det för att inte eventuella få flisor i fötterna. En del golv blir nämligen riktigt fula efter att man kört med högtryckstvätt. Och med det skrivet så vill jag också poängtera att det helt och hållet beror på omständigheterna. Hur hårt tryck man tvättar med och hur skicket på golvet är sedan innan. Så bara för att man kör högtryckstvätt så är det inte säkert att man måste slipa golvet efter, men nu hade vi alltså redan bestämt att vi skulle det.

Man älskar ju att man ser skillnaden på den gång. Satisfying verkligen. Micke gick igång och tvättade som bara den! Han älskar sånt här 😂 Känner någon igen detta fenomen? Män och högtryckstvättar? Ja det finns såklart kvinnor som gillar det med. Kan vara bland det mest tillfredställande enligt Mickes egna utsago.

Medan det blev fint utomhus så grejade jag som sagt inne. Just nu känns det lite som en aldrig sinande historia. Jag menar tvätten såklart.

Tjejerna byter kläder både nu och då. Grabbarna med, men inte av samma anledning. De blir skitiga av all fotboll, för man måste ju slänga sig när man måste 😅  Och apropå fotboll, jag hade sällskap av Oliver när jag vek tvätten. Känns ändå mera okej att kämpa med detta evighetsgöra med spännande sällskap.

Oliver och hans lag vann matchen och har gått upp i serieledning. Visserligen precis i början av serien, men tre starka vinster ger ett bra självförtroende och mycket pepp!

Laget de mötte var tippat att vinna och kommentatorn kommenterade förlusten som en katastrof.

Är så glad för Olivers skull, hela hans liv har han kämpat för att komma framåt med fotbollen. Hoppas så mycket att han utvecklas den här säsongen och att han kan ta sig längre. Jag må vara partisk, men Oliver har både fysik, den tekniska bollkänslan och kan läsa spelet otroligt bra. Många bra spelare i hans lag också, och tillsammans spelar de extremt bra.

Det här var lite av våran söndag. Hoppas ni hade en härlig dag, ni kanske också grejade med en massa måsten?

Imorgon är det vardag igen, Livia ska fortsätta att skolas in på förskolan. Sista dagen innan vi ska lämna henne själv 🥺 Jag tycker de är skitjobbigt. Men jag vet att det kommer gå bra, det måste det.

Jag ska jobba med några utkast som ska skickas till kund för godkännande. Och sen ska jag hitta den perfekta konfirmations presenten. Har ni några tips? Vad ska man köpa?

Kram / Madeleine

8

Följ mig på Instagram!

@madeleineilmrud
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00