ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kristallbröllop!

/

Idag (igår) firade vi kristallbröllop 15 år som gifta 💎🤎

Det firade vi hemma tillsammans med barnen, åt god mat och sen fick vi sällskap av Victor och hans tjej Wilma. Vi avslutade kvällen med kubb i trädgården. Tjejerna mot killarna och jag får erkänna att våra motståndare besegrade oss hela två gånger. Jag skyller på det dåliga vädret och lilla Livia som inte riktigt nådde fram med sina kast. Men vi kämpade på bra och gjorde vårt bästa efter våra förutsättningar.

Åskovädret kom precis när vi började spela, det hördes först på avstånd, men kom snabbt närmare. Himlen lyste upp med sina blixtrar och molnen blev rosa. Som fyrverkeriet tyckte Livia. Adam däremot gick in ganska direkt när han hörde att det började mullra. Han gillar inte åska och har stor respekt för vädergudarna. Och det ska man ha, blixten är inte alls att leka med. Hans rädsla för åskoväder sitter i sedan han var liten och vi bodde i lägenheten. Sommaren 2014 var det närmare bestämt. Åskan var precis över oss och slog ned i en grusgrop precis utanför vårt hus. En stund efter det slog den ned på gatan nedanför oss. Adam blev så rädd, han fick panik och vi försökte göra allt för att lugna honom. Vi satte på honom hörlurar med musik och gjorde en koja i soffan, och där låg vi tills det värsta vädret dragit förbi. Sedan dess åker hörlurarna alltid fram vid åskoväder, han får inte riktigt samma panik som närhan var mindre men han tycker absolut inte om oväder.

Priset efter kubben var kladdkaka med grädde som Engla-Freja hade bakat. Så gott! Och jag som inte ens gillar kladdkaka egentligen 😅 Tänk vad en graviditet kan påverka, på gott och på ont kanske? Mest på gott om du frågar mig.

5954DFE1-0502-4500-A852-E5C7DCA006B5

Hittad några bilderna från förr, precis när vi hade kommit ut ur kyrkan, nygift och alldeles pirrig i kroppen. Jag minns så väl vad prästen sa till mig innan vi gick in. Vackra Madeleine det här är din dag. Känner du dig svimfärdig så vinkar du med tårna så kommer allt gå bra ska du se. Gissa om jag vinkade med tårna under hela vigseln?! 😂 Jag var så nervös! Hahaha.

Titta så små barnen var 🥺🤎 Victor, Oliver, William och Engla-Freja. Vi passade på att döpa barnen under vigseln, faktum är att vi egentligen skulle överraska alla med att gifta oss under dopet och inte tala om det för någon innan. Men jag kunde inte hålla mig så det blev en traditionell vigsel fast med dop efter.

68F05DBC-543B-4301-ADAF-416766211331

Och till er som kommer undra – Micke har ingen tvillingbor. Mannen bredvid Micke på bilderna är Mickes lillebror Johan ☺️

E8A5BD8C-258A-47AA-B336-895805E25105

Kärlek 🤎

D8A02673-CEC5-4760-9C68-CF62C161A7D2

Är ni också gifta? Eller vill ni gifta er?

Kram / Madeleine

11

Följ mig på Instagram!

@madeleineilmrud
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00