ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Barn är ärliga!

/

Idag har vi haft lite kylare väder. Jag klagar inte just nu, känner mig ganska uppsvälld och trött. Så för min skull får det gärna vara lite sämre väder just nu (förlåt alla soldyrkare 🙈). Men jag hoppas på att värmen kommer tillbaka när jag känner mig lite piggare igen. En varm höst skulle väl vara trevligt. Om inte annat så kan väl sensommaren vara behaglig.

Vi har varit ute i trädgården mellan skurarna och jag har vilat så mycket jag bara kan. Tjejerna hjälpte mig plocka blommor, Mathilde och Livia skrattade högt när jag kröp omkring i rabatterna. Jag var tvungen att ta en bild på busungarna. Jag frågade Livia om hon kunde härma mig, hur ser mamma ut Livia?

Hon satt ett tag och funderade. Sen sa hon, hmmm 🤔 Ja det kan jag! 

Jag vet! Så här ser du ut mamma! 

Mathilde fnissade och jag kunde inte heller hålla mig för skratt. Barn är minsann ärliga 😂 Som sagt, jag känner mig inte bara uppsvälld – jag ser uppsvälld ut! Hahahaha.

När alla vaser är fulla med buketter så fyller vi zinkbaljan med dahlior. Tycker det är så himla vackert och på något sätt fridfullt att sitta och titta på. Cafe au lait kommer nog alltid vara en av mina favoriter. Visst är den väl magnifik?

Sommarfötter 🤎

Måste tipsa er om de här fina kläderna som tjejerna har på sig. De är på rea just nu och kostar inte alls mycket. Dessutom finns de i många storlekar fortfarande så passa på att fynda!

Ni hittar dom >> HÄR! << Älskar bäckebölja, både fint och otroligt behagligt mot kroppen.

Klänningen är ju såklart väldigt somrig men visst kan man ha den året om tillsammans med en tröja under och strumpbyxor. Tjejernas favoritkläder 🤎

Lillebror kommer absolut få ärva de här hängselbyxorna av sin storasyster. Jag är proffs på att spara på kläder säger Micke 😂 Men man älskar ju återbruk eller hur?

Våran framsida blommar slarvigt, det står krukor lite här och där. Och det är precis att man kan gå upp i trappan. Det fick bli så det här året, och vet ni det är ganska skönt att ha det lite slarvigt. Det blir fint det med.

Någon gång i framtiden så skulle jag vilja ha en större trädgård som jag kunde forma. Med olika teman, olika former med växter som blommade om vartannat. En köksträdgård och flera fruktträd. Jag är ju bara en glad amatör men man lär sig väldigt mycket med tiden när man väl fått det här intresset. Mitt ”tantintresse” som Oliver säger 😂

Nu sprang klockan iväg, att vända tillbaka på dygnet när man är höggravid är visst inte det enklaste har jag märkt. Men imorgon ska jag gå upp tidigt och baka äpplepaj till familjen.

Kram / Madeleine

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00