ANNONS
Integritet på Tailsweep

A m a d e u s

/

Säg hej till A m a d e u s 🤎

Så har bebis fått ett namn. Lilla krabban/krabbis har testat många olika namn. Men till slut så landade vi i att han ska få heta Amadeus.

Jag har alltid sagt att om jag får en pojke till så ska han få heta Leo, och länge länge när han låg i magen så kallade jag honom för det. Jag till och med döpte alla bilder på hans kläder och på gravidmagen till Leo i datorn. Men så sa Oliver, mamma du kan få mitt namn, som jag gillar. Det är superfint! Amadeus 🤎 Och efter det så började Oliver kalla bebisen i magen för det. Och snart gjorde ju flera av syskonen också det.

Dessutom så hade vi Gustav som förlag. Det är också ett namn som jag tycker är väldigt fint. Livia säger alla namn om någon frågar henne vad lillebror heter Karl Håkan Amadeus Gustav Ilmrud. 

Karl efter farfar, Håkan efter morfar och så Amadeus och Gustav. Och så fick det bli! En liten Amadeus Gustav 🤎 Men han kallas fortfarande för krabban och numera också Deus eller Deusen. Gulligt tycker jag, och kärt barn har många namn.

Kram / Madeleine

13

Följ mig på Instagram!

@madeleineilmrud
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00