ANNONS
Integritet på Tailsweep

Gott Nytt År! Det här är mina önskningar…

/

Gott nytt år och god fortsättning på det nya året 🍾🥂

Vi följer trenden och avslutade året med sjukdomar. Ska man skratta eller gråta? Omgång två har snart gått igenom hela familjen. Jag och Micke har klarat oss peppar peppar. Vågar inte ropa hej ännu, men jag hoppas detta går för förbi oss för jag känner mig som en urvriden trasa och skulle jag med bli sjuk nu så skull alla mina reserver ta slut är jag rädd för. Men vi kämpar på och trots feber och annat tråkigt så hade vi en mysig nyårsafton med familjen. Och titta på den här lilla älsklingen 🤎🥺 Charmtroll!

Micke lagade mat (som alltid) och bjöd på en fantastiskt god nyårsmiddag. Det blev inget avancerat, grillad kyckling och hasselbackspotatis och potatisgratäng. En god pepparsås och en stor sallad med mycket fetaost. Till efterrätt blev det chokladpudding och grädde.

Febriga gänget höll humöret uppe 😄

Även om året slutade med sjukdom så har 2022 har varit ett fantastiskt år. Många fina minnen. Och det bästa av allt Amadeus föddes 🤎

Jag har slutat med nyårslöften, jag tänker att det är bättre med nyårsönskningar istället. Det känns mera rimligt om man inte lyckas hålla löftet. Jag vill som så många andra komma igång med träningen, men det är inget jag kommer tvinga fram. Jag tar det som kommer, och min önskan är att få in vardagsmotionen så jag kan stärka min kropp efter graviditeten. En annan önskning är att vi detta år ska ta tag i vårt hönshus, renovera och bygga om så det blir två extra rum där. Det är den stora nyårsönskningen. Har velat göra detta i flera år, men det krävs en hel del planering, kostar mycket pengar och kräver mycket tid. Jag hoppas vi kan fixa det. Annars har jag bara en önskan och det är att vi alla får vara friska och krya. Det är ju det allra viktigaste 🤎

Allt annat som det nya året kommer att bjuda på är en bonus.

Vi kommer ha våra sämre och bättre dagar såklart men sådant är livet. Och även om det låter klyschigt så måste jag skriva att jag är så otroligt tacksam för allt jag har, är nog den lyckligaste i världen. Jag har min familj, min lilla mamma och hennes man. Fina vänner och ett tryggt kärleksfullt hem.

Önskar er fina dagar på det nya året!

Kram / Madeleine

9
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00