ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hurra för William, och wow vilken present han fick!

/

Idag har vi firat Williams 19 årsdag 🥂🤎

Min fina älskade pojke, jag minns det som igår. Efter en lång förlossning så föddes han 19.30 på kvällen och med mig hade jag mina två bästa vänner Madde och Cilla. Strax efter han kom ut så rusade en sköterska in på rummet med en telefon i högsta hugg – jag har någon på luren som hemskt gärna vill prata med dig, ja han har ringt flera gånger nu så det kanske är bäst att du pratar med honom? 

Det var min pappa som oroligt ringt och nu krävde han att få prata med sin dotter. Lilla pappa. Han fick höra Williams första skrik genom telefonen. Det var väldigt speciellt, för bara en månad senare gick han bort. Men tiden från det att William föddes tills dess så var han med oss så mycket han bara kunde och orkade.

Året man fyller 19 är också året man tar studenten, det är stort. Förberedelserna är redan igång, studentmössan är klar och ligger och väntar. Outfiten är bestämd och festen ska planeras. Det är mitt 3:e barn som tar studenten och jag börjar få lite rutin på allt som ska fixas. Tårarna däremot har jag inte rutin på, eller om jag har det? Jag blir så galet blödig när det kommer till studenten. Jag vet inte varför, men det är så mycket känslor på en och samma gång. Kanske är det för att det på något sätt känns som ett avslut på barndomen? Man sätter punkt för grundskolan och ska bli vuxen på riktigt. Det ska pluggas vidare och kanske måste de flytta långt bort? Eller så ska de  börja jobba och flytta hemifrån. Barnen blir otroligt stora. Samtidigt är jag så lycklig över vad de har blivit och för att de alltid gjort sitt bästa.

Stolt och rörd till tårar.

William har alltid varit väldigt bestämd och målmedveten. Han vill vidareutbilda sig och få en bra utbildning. Sliter så med studierna och har lärt sig genom sin envishet hur han bäst pluggar. För det är minsann inte ens självklarhet för alla att kunna plugga. En del har lätt  för sig och andra får kämpa. Men vill man så kan man, alla sätt är bra förutom de dåliga. När jag var ung så hade jag inte alls den karaktären, inte motivationen heller. När man blir äldre ångrar man det, därför tjatar jag extra mycket på barnen att skolan är viktig.

Frukost för en kung! 

Williams största last i livet kan vara bröd 😂 Han älskar bröd. Fixa en sådan här frukost till honom och jag lovar att ni blir bästa kompisar på en gång hahaha. Pluspoäng är juice och ännu bättre är melon och björnbärskräm. Gillar ni också frukost? Själv så är jag mera en brunch-människa. Måste varit vaken länge innan jag kan äta något, och helst så vill jag ha något matigare.

I födelsedagspresent så fick William en ny jaktväska för han är ju jägare. Och sen fick han biljetter till en fotbollsmatch, och det är inte vilken fotbollsmatch som helst. Han ska nämligen få se sitt favoritlag Manchester United!

Ta hand om er så hörs vi snart igen 🤎

Kram / Madeleine

0

Följ mig på Instagram!

@madeleineilmrud
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00