ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lillebror har många famnar!

/

Mysig fredag med mina raringar. Vi ser framemot en härlig helg ♥

Det första Engla-Freja gör när hon kommer hem ifrån skolan är att ta upp lillebror och krama honom. Alla barnen gör det när de kommer hem. Deus har så många famnar att gosa in sig i, och han skrattar så gott åt alla.

I veckan som varit så har jag grejat i vårt badrum. Det har fått sig ett lyft. Vi är inte riktigt färdiga ännu men på god väg. Jag glömde ta förebilder tyvärr, men ska se om jag kanske hittar någon gammal mobilbild. Men innan jag visar har jag tänk att vi ska bli klara. Imorgon ska jag försöka få tid att måla om badrumsskåpet. Och nästa vecka ska vi måla om kaklet, eller åtminstone tror jag att vi ska göra det. Eller så funderar jag på att sätta dekorplast? Har aldrig gjort det innan och vet inte alls om det blir bra. Ska fundera lite över helgen så får jag se.

Annars har jag i veckan också fördjupat mig i idrottspsykologi. Debatten är alltid aktuell när det har med barn att göra. Och jag undrar genuint hur man på bästa sätt kan bedriva en god verksamhet för våra barn och ungdomar.

Jag tog kontakt med Svenska Fotbollsförbundet och fick uppgifter till rätt man i frågorna. Ska bli väldigt intressant att få svar på det jag undrar. Dessutom har jag flera egna barn som spelar fotboll och har gjort i väldigt många år. Som förälder så reagerar man på olika sätt och vis, men jag ska verkligen försöka vara objektiv och ha ett öppet sinne för det jag lär mig.

Men nu ska vi ta kväll och äta gott tillsammans ♥

Ta hand om er!

Kram / Madeleine

1

Följ mig på Instagram!

@madeleineilmrud
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00