ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Något du inte kan leva utan! Svenska traditioner och luktärt.

/

Okej här kommer två must have tips från mig till dig!

För någon som precis lärt sig gilla sina egna ögonbryn och som faktiskt lärt sig måla sina egna ögonbryn så det ser naturligt ut så är mitt första tips världens bästa duo! Dream Brows + Eye Brow duo.

Den ultimata två-i-ett produkten för att skapa naturligt fylliga och definierade ögonbryn. Med hjälp av pennans båda sidor kan du uppnå professionellt resultat med både djup och definition. Den krämiga och vattenresistenta pennan hjälper dig att fylla i och förstärka dina bryn där du saknar hårstrån och den mikrotunna flytande pennan används för att enkelt definiera brynen med trådtunna och hårliknande streck.

Jag har provat ALLT! Men det här kitet slår alla produkter.

Klicka HÄR!för att komma direkt till produkten. Man får världens snyggaste ögonbryn, och det är billigt och räcker länge.

Mitt andra tips är den här skjortan, jag älskar skjortor! Det passar i alla lägen. Om man vill klä sig bekvämt, vardagligt eller uppklätt. Den här skjortan är tidlös men ändå otroligt populär just nu.

Finns en hel kostym i just denna stil och färg, om man vill ha en hel outfit. Men skjortan är ett plagg som alltid kommer till användning. Den finns i olika färger och i många storlekar, det gillar jag också. Att man inkluderar alla oavsett storlek. Trevligt pris är det också. Klicka HÄR!för att komma direkt till skjortan

Nästa vecka ska jag titta på pyjamas till hela familjen, jajamän du läste rätt. Jag ska köpa pyjamas till hela familjen och till familjen som kommer från USA i sommar. Jag har tänkt att vi ska ta lite olika roliga bilder ihop, och på en av bilderna ska vi ha matchande pyjamasar. Vi har också börjat planera lite andra roligheter som vi kan överaska med. Bland annat ska vi låta familjen få fira midsommarafton med oss, vi ska klä en midsommarstång och dansa små grodorna. Alla svenska traditioner ska vi ta fram 😀 Har ni några roliga tips får ni gärna skriva till mig.

Mitt godaste kaffe! Mjölkskummaren gör sitt jobb. Eftersom jag vet att någon kommer fråga om vilken skummare vi har så lägger jag ut en direktlänk, klicka HÄR!Glasen kommer från HM och är bruna.

Kan vi bara ta några minuter och begrunda mina luktärtor också. Mitt lilla experiment. Jag satte dom här alldeles för tidigt. Men visst verkar det som att det har gått bra ändå!? Ska bli rolig att utvärdera sen vilka frön som slutligen blivit bäst. De jag förodlade tidigt i februari eller de som jag satte för ett par vekor sedan.

En sån där podd är också uppdaterad! In och lyssna om ni vill 🤎

Så roligt att få svara på era ”kluriga” frågor 🙂 

Lyssna direkt genom att klicka på länken nedan.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.


Kram / Madeleine

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00