Inlägget innehåller annonslänkar

Vill ni också ge er själva det där lilla extra ibland?

När jag unnar mig så använder jag alltid bra skönhetsprodukter, det är för mig lyx. Härliga krämer till ansiktet, bra rengöringsmedel, ansiktsmask, förföriska dofter, nagellack och fantastiska produkter till håret!

Jag har inte en massa produkter, men jag har de bästa enligt mig. Bobbys produkter har jag använt i flera år nu och jag vet att de är snälla, giftfria och bra.

Med min kod: MADDE får ni därför 20% rabatt på alla produkter🤎

Torrschampot kan jag inte leva utan. Stylar jag mitt hår så använder jag alltid det. Det ger volym utan att man behöver känna att håret känns tungt. Strukturen blir perfekt! Sen är det såklart bra om man vill fräscha upp håret.

Bobbys Detox schampo & balsam är den perfekta kombon för dig som vill ha en frisk hårbotten och välmående längder.
Detox-schampot med skalpskrubb som kombinerar effektiviteten av ett skonsamt detox-schampo, för att verkligen rengöra och rensa hår och hårbotten från diverse beläggningar, och detox-balsamet som kompletterar med att återfukta, mjukgöra och vårda håret på djupet. Den återställer balansen helt enkelt!

Den här kan jag verkligen rekommendera er alla som vill ge håret en nystart! Skippa alla dumma produkter som innehåller gifter och börja om från början. Ni kommer märka stor skillnad 💆🏼‍♀️ Klicka HÄR!

Efter det är min personliga favorit den nya serien Hydrate & MoistureSchampo och Balsam!
Hydrate-serien återfuktar håret på djupet och lämnar en silkeslen känsla efter sig. Och doften är den godaste av dem alla! Så fräsch 👌🏼

Vill ni också ge er själva det där lilla extra ibland så kan jag verkligen rekommendera Bobbys produkter 🤎

Kram / Madeleine

0
42

Vi tuffar på med diverse olika utmaningar kan man säga… 

Nej men då kan vi bocka av höstens första vabb. Inte alls så otippat kanske, men tråkigt! Ännu tråkigare är det jag förutspådde, Livias ITP har blivit sämre. Trombocyterna har blivit färre, och denna gången har även leukocyterna spökat med höga resultat. Troligtvis för att kroppen jobbar för att mota bort en förkylning. Mitt hjärta går sönder. Jag tycker det är så förbannat jobbigt och jag kommer aldrig vänja mig vid det här.

Kan inte allt ont bara försvinna någon gång!? Älskade lilla barn 🤎

Livia är min hjälte, hon har blivit så duktig vid provtagningarna. Hoppar upp på stolen och slänger fram armen som om det inte bekommer henne. Sist tyckte hon till och med det var lite roligt, för vi lämnade blodprover ihop jag och Livia.

Jag har haft ont i magen och i ryggen ett tag och det har inte gett med sig. Har lagt om kosten för jag trodde det var gallan som bråkade, men det har inte alls blivit bättre. Däremot har jag gått ner 13 kilo, ja ofrivilligt. På fem veckor. Inte alls likt mig att rasa så i vikt utan någon direkt ansträngning, jag har ju inte ens tränat mer än några promenader. I och för sig har jag lagt om kosten sedan jag började få ont och det har kanske gjort sitt, men ändå känns det lite skumt.

Jag har blivit remitterad till röntgen och ska göra ett ultraljud på magen i slutet av september. De vill kolla närmare på gallan och levern. Usch jag är så förbannat trött på alla ”sjukdomar”. Känns som det ena avlöser det andra. Och jag ogillar verkligen att gå till läkaren, det ger mig ångest och oro. Väntar verkligen in i det sista innan jag söker hjälp. Nu kändes det tvunget, både för min egna skull och för min omgivnings skull. Jobbigt att gå omkring med smärta, dessutom smärta som man inte vet vart den kommer ifrån. Hade varit enklare om jag hade stukat foten eller nått.Men jag försöker intala mig själv att det måste bli bättre. Har fick svar på proverna att mitt TSH var lite lätt pressat men att T4 var normalt. Så ingen omkontroll krävdes. Detta säger ju inte mig någonting. Tycker ändå att det är skumt att jag gått ner så mycket i vikt på så kort tid. Kan ju också bero på att det varit så mycket runtomkring mig ett tag. Det kan ju vara så ”lätt” att det beror på det?  Hur som, vi tuffar på med diverse olika utmaningar kan man säga.

Jag har lite roliga saker att se framemot i höst, bland annat lite miljöombyte och möten med nya människor och det tror jag kommer att bli väldigt givande och roligt. När det kommer till jobb som detta handlar om så vet alla som känner mig att jag ger 110% och det längtar jag ärligt talat efter. Jag älskar ju också att jobba med människor trots att jag faktiskt mestadels arbetar själv så jag är så pepp på detta.

Vi har hängt mycket i trägården, plockar av så mycket dahlior vi bara kan innan mjöldaggen kommer. Tycker den här sommaren med så m mycket regn påverkat blommorna mycket. Inte bara till det sämre såklart för vatten är alltid bra. Men på något sätt så har det fuktiga vädret påverkat bladen mycket.

För att inte tala om lössen som invaderade rosorna och luktärtorna denna sommar. Fy sjutton så tråkigt. Men så blir det vissa säsonger. Nya tag till nästa år.

Livia skrattade åt att hon tyckte mamma skulle ha i blomma i baken🤭 Om ni bara visste hur busig den här lilla damen är.

Löjligt nöjd över våran portal som Micke byggde förra året. Lykkefund har börjar växa till sig ordentligt. Nästa år tror jag minsann att de vita rosorna kommer fylla hela portalen.

Koko Loko rosen har också vuxit till sig och är nog den enda rosen i år som klarat sig från angrepp.

Visst är den vacker!? 

Bjuder på ännu en ”bakbild” 😉 Mer rumpor åt folket! 

Skämt åsido, jag hoppas ni har det bra och var rädda om er 🤎

Kram / Madeleine

0
72

Långtids-EKG och arbetsprov!

Hej fredag med regn och rusk. Det blev ett rackarns höstväder, men nästa vecka kommer solen tillbaka.

Den här veckan har bara susat förbi med möten, läkarbesök och vardag. Gud jag är helt slut just nu. Har legat efter med tvättberget och har försökt att komma ikapp hela den här veckan med allt vad det innebär. Om ni bara hade sett tvättberget, jag borde kanske tagit ett kort? 😄

Adam har haft sitt långtids-EKG nu och gjort sitt arbetsprov. Det gick jättebra tror vi. Det enda som var en utmaning för Adam var att leva på som vanligt, eller ja träna som vanligt. Det är ju väldigt viktigt att leva på precis som vanligt.

Lapparna på magen störde inte så mycket, det var mera den här dosan som registrerar allt som händer med hjärtat som var svår att hålla på plats.

Arbetsprovet var tufft! Adam kämpade allt vad han hade, och lite till. Personalen var toppen och förklarade allt in i minsta detalj för att göra Adam trygg.

Och det var helt okej att fotografera, kör på bara! Fint att visa att dessa undersökningar inte alls är otäcka eller gör ont.

Efter första cykelturen behövde Adam vila en stund, det är tuffare än vad man tror. Jag hade nog inte orkat cykla hälften så länge som Adam.

Lägger ett klipp här nedan där ni kan se lite av undersökningen.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.


På kvällen var det sen dags för fotbollsträning. Den enda lösningen på att kunna hålla EKG-dosan på plats var att använda en sportbh och att tejpa lite. Alla sätt är bra förutom de dåliga eller vad är det man brukar säga?

Nu är det bara att vänta på provsvar. Vi håller tummarna för att de är bra. Jag vet inte hur lång tid det brukar ta innan man får svar. Men jag hoppas att det blir snart.

Glad över att tiden har gått och att inget blivit värre. Det måste väl ändå vara väldigt postivt. Också tacksam över all den hjälp vi fått efter att de hittade att något var knas med Adams hjärta.

Kanske är det bara en förkylning som har påverkar Adam i kombination med energidrycken. Kanske är det en påverkan efter covidvaccinet? Jag vet faktiskt inte. Men om det kan försvinna så vet jag att vi blir överlyckliga.

Var rädda om er!

Kram / Madeleine

3
172