Grattis på födelsedagen Adam!

Grattis på födelsedagen älskade Adam! 15 år och redo för moppen
🎉🤎🍩🛵

Du är den modigaste och starkaste jag vet, känslosam och kärleksfull. Och med hans envishet så kommer han gå långt i livet.

Men just nu är moppen allt som hägrar, och att ta mopedkort såklart.

Vi firade Adam på morgonen med skönsång enligt tradition, och sen så fikade vi lite snabbt innan det blev dags för skolan.

Det blir ett större kalas imorgon när vi ska passa på att fira alla födelsedagsbarn samtidigt, vi har ju tre stycken som fyller dagarna efter varandra.

Kram / Madeleine

2
101

Välkommen september!

Välkommen september (min favoritmånad) 🤎🍂🕯️ Vi har gjort höstfint på verandan och nu ser jag framemot vackra färger, stickade tröjor och tända ljus!

Visst är det mysigt när det blir kallt i luften, jag längtar lite efter riktig höst nu. Jo jag vet att man förutspår sommarvärme och jag tror vi kommer få användning för kortbyxorna och klänningarna ett tag till. Aldrig är man nöjd över det där vädret hörni.

Hur som helst så kunde jag inte hålla mig ifrån att göra lite höstfint i alla fall.

När vi närmar oss oktober så tänker jag mig lite pumpor här på trappan också. Kanske en fin ljusslinga och några flera filtar att värma sig under när vi sitter här ute.

Röd alunrot i mina blomlådor blev inte alls dumt, det blev vackert ihop med murgröna och bollkryss. Jag planerar att plantera ut alunrot i en rabatt senare.

Mitt finaste cafebord från Adolfsnäs i Vadstena. Så kär i det här bordet och stolarna. Nästa år ska vi investera i ett gediget träbord till trädgården också. Har redan så mycket jag vill hinna göra 2024, att ha en trädgård är som att ha ett livslångt projekt. Det finns alltid saker man vill göra.

Jag ska börja med vårt Thanksgiving tree nästa vecka🌲Inspirerade av våran familj i usa. Syftet med hela firandet är att visa sin tacksamhet gentemot nära och kära, träffas och äta god mat ihop. Vi tycker det är en fin tradition som vi gärna tar efter 🤎

Thanksgiving tree eller ett tacksamhetsträd, är en rolig och festlig dekoration för Thanksgiving-helgen och barnen tycker det ska bli jätteroligt!

Men eftersom det inte finns så mycket färdiga dekorationer för den här högtiden i Sverige (förståeligt) så måste vi göra allt detta själva. Men det blir en spännande utmaning.

Jag ska försöka visa allt steg för steg ifall någon annan blir inspirerad att ta efter den här fina traditionen.

Kram / Madeleine

1
63

Inlägget innehåller annonslänkar

Vill ni också ge er själva det där lilla extra ibland?

När jag unnar mig så använder jag alltid bra skönhetsprodukter, det är för mig lyx. Härliga krämer till ansiktet, bra rengöringsmedel, ansiktsmask, förföriska dofter, nagellack och fantastiska produkter till håret!

Jag har inte en massa produkter, men jag har de bästa enligt mig. Bobbys produkter har jag använt i flera år nu och jag vet att de är snälla, giftfria och bra.

Med min kod: MADDE får ni därför 20% rabatt på alla produkter🤎

Torrschampot kan jag inte leva utan. Stylar jag mitt hår så använder jag alltid det. Det ger volym utan att man behöver känna att håret känns tungt. Strukturen blir perfekt! Sen är det såklart bra om man vill fräscha upp håret.

Bobbys Detox schampo & balsam är den perfekta kombon för dig som vill ha en frisk hårbotten och välmående längder.
Detox-schampot med skalpskrubb som kombinerar effektiviteten av ett skonsamt detox-schampo, för att verkligen rengöra och rensa hår och hårbotten från diverse beläggningar, och detox-balsamet som kompletterar med att återfukta, mjukgöra och vårda håret på djupet. Den återställer balansen helt enkelt!

Den här kan jag verkligen rekommendera er alla som vill ge håret en nystart! Skippa alla dumma produkter som innehåller gifter och börja om från början. Ni kommer märka stor skillnad 💆🏼‍♀️ Klicka HÄR!

Efter det är min personliga favorit den nya serien Hydrate & MoistureSchampo och Balsam!
Hydrate-serien återfuktar håret på djupet och lämnar en silkeslen känsla efter sig. Och doften är den godaste av dem alla! Så fräsch 👌🏼

Vill ni också ge er själva det där lilla extra ibland så kan jag verkligen rekommendera Bobbys produkter 🤎

Kram / Madeleine

0
42